You are here:  Home  /   La Fira

La Fira

Fira de Santa LLúcia 2014

 [ujicountdown id=”Fira de Santa Llúcia” expire=”2014/11/28 20:00″ hide=”true” url=””]

La Fira de Santa Llúcia comença el dia 28 de novembre i acaba el 23 de desembre. Disposa de moltes parades, dividides per sectors segons els productes que venen: figures de pessebre, verd i decoració, artesania…).

Els firaires us rebran, com des de fa tantes dècades, tots aquells productes que necessiteu per guarnir la vostra llar per les festes nadalenques, i us rebran amb calidesa per tal que visiteu la fira tantes vegades com vulgueu amb la mateixa il·lusió i les ganes en que ells hi són per a vosaltres.

La Fira està situada a l´Avinguda de la Catedral.

Us esperem veure ben aviat…

Les parades de la Fira s’agrupen en quatre sectors artesanals:

– Pessebres i figures, on s’ofereixen principalment: complements del paisatge del pessebre, coves, figures, llums de nadal, boles, espelmes i decoració nadalenca per la llar, pessebres i arbres.

– Verd i vegetació, on podeu trobar arbres naturals o artificials, molsa, tiós de totes mides, suro pelegrí, ramets de la sort, branques d’eucaliptus i similars.

– Artesania, on trobareu tota mena de productes artesanals i complements com roba, joieria, objectes de decoració i regal i molts d’altres.

– Simbombes, on us oferiran, a més del tradicional instrument, panderetes i molts d’altres estris per donar un toc musical al vostre nadal.

Entre les activitats que tenen lloc durant aquests dies cal destacar el Tió Gegant, la Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya i el Curset de Pessebres.

Per a més informació visita la pàgina oficial de la Fira de Santa LLúcia de Barcelona: www.firadesantallucia.catCom Arribar

Us recomanem l’ús del transport públic, sobretot en dies festius o en cap de setmana, excepte si heu de transportar objectes de gran volum des de la “Fira” o els seus voltants.


Ampliar

Metro

  • Metro L1 parades de Catalunya o Urquinaona
  • Metro L3 parades de Liceu ó Catalunya
  • Metro L4 parada de Jaume I

Autobús

Línies 17, 19, 40, 45 i 120.

Cotxe

Aparcaments d’automòbils a l’Avinguda de la Catedral i a l’Avinguda de Francesc Cambó. Entrada des de la Via Laietana.

 

Horari: De 10 del matí a 2/4 de 10 de la nit

Entrada: Gratuïta

Pessebrista Assumpció

Fira de Santa Llúcia (parada 58 – 59)
Av. Catedral, n/a
Barcelona (Spain)
assumpcio@pessebristassumpcio.com

¡Síguenos en facebook!